Route naar Aguilas

De afstand Utrecht - Aguilas is 2250 km. De gehele route is per snelweg af te leggen. Vanaf Barcelona is dat de AP-7 (gedeeltelijke tolweg) tot aan Lorca. Bij Lorca-sur neemt u de afslag naar Aguilas, en rijdt nog 35 km via de N332 door een klein gebergte naar Aguilas. (mooie route).
Onderweg in Frankrijk kunt u goedkoop overnachten op campings of in cottages die geschikt zijn als tussenstop. Kijk daarvoor eens op overnachten onderweg.
Andere overnachtingsmogelijkheden staan op leuke overnachten onderweg naar Spanje
Aguilas is vanuit Nederland het snelste per vliegtuig te bereiken. www.transavia.com vliegt minstens vier maal per dag naar Alicante vanuit Amsterdam en Rotterdam. De tarieven varieren sterk. Bent u niet afhankelijk van bepaalde vertrekdagen, dan loont het om eerst te bekijken wanneer de vluchten voordelig zijn.
Alicante is op 170 km afstand van Aguilas.
Ook   www.vueling.com biedt ook goede en goedkope vluchten, Niet naar Alicante, wel naar Barcelona, Valencia of Malaga.
Vanaf alle luchthavens zijn goede verbindingen per trein, bus of binnenlandse vlucht naar Aguilas te boeken. Een goede site om  deze trajecten is te regelen via binnenlandse treinen en vluchten naar Aguilas. Of voor alleen de trein via treintijden Spanje
 Op de luchthavens in Spanje kunt u ook heel goed een auto huren. Wij raden voor Alicante de volgende verhuurbedrijven aan:
alquilerdecochesbaratos.com.es
www.goldcar.es/
www.solmar.es/ 
www.cardelmar.nl
www.myrentalcar.com/

Foto's van het vakantiehuis en de omgeving

  • BILD1469.JPG - By: Marianne
  • zijkant-patio.JPG - By: Marianne
  • Aguilasmei2007 114.jpg - By: Marianne
  • Aguilasmei2007 141.jpg - By: Marianne
  • Woonkamer - By: Marianne
  • Huis en huisgebied van bovenste plek af gezien - By: Marianne
  • Slaapkamer rechts - By: Marianne